15 Ekim 2009 Perşembe

One shot can change the world!

I have always wanted to take photos since i have known myself. I am wandering with a lot of compositions in my mind. I am trying to fit everything that is beautiful as a photo image in my mind. Every face that i have met newly reminds me a new photo. In order to make you see what i see and in order to share my world with you there is one thing missing, a cannon camera.

I have wanted to have a canon for years! But I never had too much money for that. Then, i imagine, sometimes to gather up people who want to same thing morepo effective than to collect money for the realize a dream !

I have pursued 2010 people who have shared my imaginations. 2010 faces, 2010 portraits.. All of them just for the have a Canon which I have imagine for years..

I know, at the end Canon will see me and.. and .. I can look the world from a Canon's view finder.

From this site, you can see daily added photos and how many photos left for the finish. If you want to help me you can share this blog or you can turn your face to my camera !

-------------------------------------------------------

Kendimi bildim bileli fotoğraf çekmek istiyorum. Aklımda bir sürü kompozisyonla dolaşıyorum. Gördüğüm bütün güzel şeyleri hayalimde bir fotoğraf karesine sığdırıyorum. Yeni tanıştığım her yüz bana yeni bir fotoğrafı çağrıştırıyor. Gördüklerimi sizlere de gösterebilmem için, benim dünyamı sizinle paylaşabilmek içi tek bir şey eksik, bir Canon fotoğraf makinası.

Yıllardır bir Canon’um olsun istiyorum. Ama bir türlü o kadar parayı bir araya getiremedim. Sonra düşündüm de bazen parayı değil sizinle aynı şeyi isteyen insanları bir araya getirmeniz bir hayali gerçekleştirmek için daha etkili olabilir.

Ben de hayalimi paylaşan 2010 kişinin peşine düştüm. 2010 yüz, 2010 fotoğraf karesi… Hepsi yıllardır hayalini kurduğum Canon’a sahip olmak için.

Biliyorum Canon sonunda beni görecek ve ve ben sonunda dünyayı bir Canon’un vizöründen görebilicem.

Burdan her gün yeni eklenen fotoğrafları ve Canon’a kaç fotoğraf kaldığını takip edebilirsiniz. Siz de paylaşmak isterseniz bu hayali, bu bloğu yayabilir ya da yüzünüzü objektife dönebilirsiniz!

1 yorum:

  1. haddim değil ama bir tavsiye.

    şuana kadar çektiklerin hep beyoğlunda, bundan sonra çekeceklerini istanbulun çok farklı yerlerinde olsun.

    çengelköy de, sultanahmet te tursitlerle, akşam trafiğinde, köprü manzarasıyla ortaköy de, balat'da, fener'de, eyüp te.

    bu fotoğtaflardan bir istanbul portfolyosu oluşsun. Bir belgesel tarafı olsun fotoğrafların.

    Böylece canon da desin ki makinayı vericez ama adam makinanın hakkını veriyor desin. :)

    YanıtlaSil